Hari Tea

Breng de tempel naar je eigen huis met Hari Tea. Hari Tea is thee gebaseerd op de yogi-tradities zoals onderwezen door Yogi Bhajan. Al eeuwenlang zoeken yogi's naar balans en een harmonieus leven met henzelf en hun omgeving. Ze gebruiken hiervoor technieken zoals meditatie, ayurveda, yantra, numerologie, astrologie en healing.

De thee is op basis van deze yogi-tradities onderverdeeld in vier categorieën: spiritueel, mentaal, fysiek en inspiratie. Je kunt zelf je welzijn beïnvloeden door de juiste thee op het juiste moment te drinken. Elke thee heeft zijn eigen beschrijving, zie de producten onderaan deze pagina.

Hari Tea is biologische kruidenthee en de theeblaadjes en/of kruiden zitten in een 100% katoenen zakje, zonder nietjes of gebruik van lijm.
Je kunt met één theezakje twee kopjes thee zetten en een doosje bevat 13 zakjes thee. De Buddha Box heeft 11 zakjes thee, alle 11 smaken om uit te proberen of leuk om cadeau te geven. Het is alsof je een tempeltje opent, wanneer je dit doosje openmaakt. Compleet met boekje met beschrijving van alle theetjes. Deze thee is echt mijn favoriet!

Hari tea ondersteunt de Sat Nam Rasayan Foundation, een non-profit organisatie voor meditatie en healing.

Hari Tea Yogi

Geen producten gevonden...