TiMeBoo

Het bedrijf TiMeBoo vindt het ook belangrijk dat er bijgedragen wordt aan een betere wereld. Voorspoed en geluk moet je kunnen delen is hun motto, dan heeft het echt betekenis. Daarom steunt TiMeBoo de stichting JAVEA: JOINT ACTIVITIES between Europe and Nepal to improve Village Life and Environment in the Area of Thokarpa. Dit is een verspreide leefgemeenschap in het midden-oostelijk deel van Nepal. 

JAVEA bouwt aan een medisch centrum, zorgt voor opvang van meisjes en vrouwen en besteedt aandacht aan voorlichting over zwangerschap en verzorging van kinderen. Er zijn kleding en voedselprogramma's voor jonge kinderen, gehandicapten en ouderen.
 

Voor ieder verkocht bamboe horloge doneert TiMeBoo € 1,00 

Project Javea


Bamboe is een groene grondstof, het groeit snel, heeft weinig water nodig en na de kap is er geen heraanplant nodig. Je draagt zo ongemerkt bij aan een groenere en betere wereld. En natuurlijk is bamboe gewoon ook mooi, met een warme en eerlijke uitstraling.

De horloge kastjes van bamboe worden in China vervaardigd. Want daar komt de bamboe vandaan en wordt het verwerkt. Dicht bij de grondstoffen de producten maken, ook dat is groen denken. De fabriek waar de horloges worden gemaakt is een kleinschalig, geen kinderarbeid en fatsoenlijke schone werkplekken zijn gegarandeerd.