Over ons

Miranda VermeulenHet doel van deze website is om mensen te helpen door middel van leuke producten of diensten waar je blij van wordt. Het maakt niet uit met wat. Ik ben zelf heel vaak in mijn leven geholpen door mensen op verschillende gebieden, precies op het moment dat ik het nodig had. Het valt me op dat in vergelijking met jaren geleden, de wereld steeds meer aan het verharden is. Mensen kunnen nergens meer aankloppen, tenzij het geld kost. Verzekeringen betalen niks meer, als klant wordt je van kastje naar de muur gestuurd enzovoort....

Om die reden wil ik proberen net dat ene verschil te maken voor mensen die het nodig hebben, in welke vorm dan ook. Ik realiseer me terdege, dat ik dat natuurlijk niet altijd kan waarmaken, maar ik heb genoeg levenservaring om mensen te helpen, al is het maar net even dat duwtje in de goede richting te geven. Sommige diensten zullen gratis zijn, omdat ik vind dat wat je weet, je kan delen met anderen. Dus als je mijn hulp kan gebruiken, neem dan contact mij op via Contact op de homepagina van deze website of stuur een email naar [email protected].

Mijn partner Harald heeft mij 100% gesteund in dit initiatief en is naast "hoofd inpakker", het brein achter de technische realisatie van deze website. Samen zijn we op zoek naar duurzame, biologische of Fair Trade producten voor de website of leuke diensten die we kunnen gaan aanbieden. Heb je leuke ideeën of suggesties, laat het ons dan even weten.

Heel veel plezier op deze website of de bijbehorende facebook, twitter of Google+ pagina's

Namasté,

Miranda & Harald


Onze bedrijfsgegevens zijn:

Things that make you feel good
Miranda Vermeulen 

Adres
Windlustweg 3
2242 HK  Wassenaar 

Telefoon
070-3521919 

Email
[email protected]

Kamer van koophandel
27287092

BTW-identificatienummer
NL001725148B46