Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden op de website

iDEAL
iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een aankoop op internet. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Wanneer je al gebruik maakt van internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, of Knab, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in je vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
De iDeal betalingen van thingsthatmakeyoufeelgood.nl worden afgehandeld door betalingsprovider "Mollie" welke zorg draagt voor een correcte en veilige betaling.

PayPal
Als je al een Paypal account hebt is je bankrekening of creditcardnummer veilig opgeslagen bij je PayPal-rekening dus is het niet nodig je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen je eigen emailadres en wachtwoord nodig en kan je binnen een paar klikken veilig betalen. Heb je nog geen PayPal account? PayPal is gratis voor jou als koper. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van PayPal.
Kies je voor deze wijze van betaling dan word je bij het bestellen doorgestuurd naar de website van PayPal zelf.

Bank transfer
Kies je voor vooruitbetaling dan kan je het totaalbedrag van je bestelling zelf overmaken op nummer NL56 ASNB 8844 0598 35 (BIC: ASNBNL21) t.n.v. Things that make you feel good te Wassenaar onder vermelding van je order- of factuurnummer.
Zodra het bedrag op onze rekening staat sturen we je een bevestiging van betaling en wordt je bestelling direct verwerkt.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is een populair betaalsysteem in België en te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. Uiteraard is ook betaling met Mistercash eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.
De Bancontact/Mister Cash betalingen van thingsthatmakeyoufeelgood.nl worden afgehandeld door Mollie welke zorg draagt voor een correcte en veilige betaling.


Betaalmogelijkheden op locatie of een evenement

Cash
We accepteren alle eurobiljetten en euromuntjes.

Pin
Met onze PIN-reader van Sumup accepteren we betalingen van pinpassen Maestro (vrijwel alle Nederlandse betaalpassen hebben dit) en V Pay (een dienst van Visa Europe en is een Europese betaalkaart) en de creditcards van Visa, American Express en Mastercard. De payleven Sumup voldoet aan de hoogste EMV en PCI veiligheidsstandaarden, waardoor je pin- en creditcardbetaling op eenvoudige en veilige manier wordt verwerkt.