Feel good Links

Ashes and snow - Gregory Colbert 
Absoluut mijn meest favoriete website! Hier kan je verdwalen in de mooie foto's en video's welke de Canadese fotograaf Gregory Colbert heeft gemaakt. Jarenlang is hij op reis geweest om deze prachtige foto's te maken, met geduld zette hij deze beelden op film. Helemaal Zen! www.gregorycolbert.com.

Stichting Dalèl 
Een stichting voor en over kamelen, welke is opgericht door Joyce Schröder. Zij is sinds 1995 met passie verbonden aan kamelen in de Sinaï woestijn in Egypte, gaat op woestijntochten, leeft met de Muzayna bedoeïenen samen en startte projecten voor kamelen om hun kwaliteit van het leven te verbeteren. Lees het wondermooie verhaal van Joyce, hoe zij er toe kwam om deze stichting, genoemd naar haar eerste kameel Dalèl en met als logo de beeltenis van haar tweede kameel Aweida, op te richten op www.stichtingdalel.org.

DesertJoy - Nomadisch reizen met hart & ziel 
Reizen met kamelenvrouw Joyce Schröder en de Muzayna bedoeïenen volgens het Fair Trade principe. Laat je aanraken door de woestijn...samen met je eigen kameel door de Sinaï...beleef de kosmos onder de fonkelende sterrenhemels en kom bij ... jezelf. Wil je eens een andere vakantie, met een goed doel, lees dan de mogelijkheden op www.desertjoy.nl.

Andere boeg - Waar het leven stroomt
Yoga weekenden met een thema, zoals: een chakra cursus, helend ademen, mantra's en klank, liefde en vertrouwen etc. met verblijf op een schip incl. volpension. De weekenden worden georganiseerd door Marloes van der Kamp en Teus van der Stelt. Een weekendje weg, volledig voor jezelf, lees verder op www.andereboeg.nl.