Love is the bridge...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Love is the bridge...

Love is the bridge between you and everything, ons best verkopende kaart, duurzame enveloppen, mala van sandelhout, Zen tekenen en een Valentijn-aanbieding.

Love is the bridge between you and everything, ons best verkopende kaart. En daarom heb ik allereerst een vraag aan jullie...Wie weet of wij ergens vermeld hebben gestaan in een tijdschrift in november of december vorig jaar? Aangezien we enorm veel duurzame kaarten hebben verkocht in de afgelopen maand (en weer aangevuld). Bijzonder leuk!..echter wij komen er niet achter waarom :-)

Wist je dat ZintenZ, onze leverancier van de duurzame kaarten, overgestapt is van FSC papier naar papier gemaakt van oogstafval uit de landbouw? Bekijk deze enveloppen waarvoor geen bomen zijn gekapt.

Nieuw is de handgemaakte mala van hout met een mooie natuurlijke look. De geur van sandelhout is kruidig zoet, houtachtig en helpt je bij het mediteren. En weer op voorraad: het boek Zen tekenen

Nog even en het is Valentijnsdag en wij hebben een speciale aanbieding. De zilveren Shrivatsa hanger, symbool voor geluk, lang leven en oneindigheid. De hanger is verkrijgbaar in een kleine en grote versie, een mooi cadeau om je oneindige liefde mee te verklaren je partner.

Wij wensen jullie een heel mooi jaar met veel liefde!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:
27 januari 2019: Workshop mala's maken (Wassenaar)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Samen maken we de wereld beter!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.