Recycled treasures

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Recycled treasures

Nieuw in de webshop: hangers en bedeltjes gemaakt van gerecycled messing, postkaarten gemaakt van gevonden treasures op het strand en penselen voor het schilderen van Tibetaanse Thangka's.

Hangers en bedeltjes gemaakt van gerecycled messing. Wist je dat het meeste goud echt fout is? Veelal kinderen doen zwaar en gevaarlijk werk in goudmijnen en Terre des Hommes helpt deze kinderen tegen uitbuiting. Gerecycled messing is net zo mooi qua kleur dan goud, maar dan ook nog eens een heel stuk goedkoper.

Postkaarten gemaakt van gevonden treasures op het strand met ontwerpen van Jaloe Maat, gemaakt van aangespoeld afval in Thailand. Met liefde, plezier en toewijding..om bij te dragen aan een schonere aarde. Met deze aankoop steun je de Plastic Soup Foundation (75% van ons inkoopbedrag gaat naar deze organisatie).

Eigen import en fair ingekocht in Nepal: handgemaakte penselensets opgerold in een mooi brokaten hoesje waarvan je de kleur kunt kiezen. Deze penseeltjes worden tradiotioneel gebruikt om thangka's te schilderen of Boeddha beelden te beschilderen. Ze zijn authentiek en voelen fijn aan in je hand.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:
31 maart 2019: Workshop mala's maken (Wassenaar)
28 april 2019: Workshop mala's maken (Wassenaar)
8 t/m 12 mei 2019: Happinez Festival (Amsterdam)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Samen maken we de wereld beter!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.