6 april 2014: be-LEEF!

Things that make you feel good staat op 6 april op be-LEEF! Er zijn verschillende zalen en wij staan in de Boerderij Grote zaal.

be-LEEF! is een jaarlijks terugkerend evenement voor ontspanning, sfeer, wonen, muziek, (inner- & outer-)beauty, fashion en alles wat het leven voor jou mooi maakt. Met een vleug aardse spiritualiteit en veel GRATIS activiteiten en belevingen voor jong en oud!

Zelf beleven
Er is veel te zien en te doen tijdens het be-LEEF! evenement. Gedurende de dag worden er door de vele deelnemers belevingen gegeven in de vorm van (bijna) GRATIS workshops, lezingen, consulten, proeverijen. Geniet van de acties, prijsvragen, demonstraties, live muziek en meer!

Wat dacht je van een ontmoeting met jouw innerlijke familie, een happy fotomoment, een make-up demo, juweeltjes om jouw kracht te voelen, een feng shui consult, heerlijke massage, schrijfprikkels, inzichten via encaustic, prachtige lifestyle producten en woningaccessoires. En nog veel meer!

Als decor is dit jaar gekozen voor Green Village in Nieuwegein. De standhouders bevinden zich in de prachtige ruimtes van de landelijke boerderij en het gezellige koetshuis.
Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zal er ook op het 'green' van alles te zien zijn.

Kids
Voor de kinderen is er animatie, met o.a. schminck, kleur- en knutselwerk, sappenproeverij, springkussen, oud Hollandse spelen en een Meet and Greet met .... verrassing!

Lezingen in de zaal
Het programma aan lezingen/workshops in de zaal op de eerste verdieping van de boerderij is GRATIS. Bij aankomst op 6 april mag je je opgeven voor jouw lezing naar keuze. Binnenkort volgt het programma.

Bekijk de website www.be-leef.net en schrijf onderstaande informatie alvast in je agenda:
Datum: zondag 6 april 2014
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Locatie: Green Village te Nieuwegein

TOEGANG € 10,- P.P.; KINDEREN GRATIS.
PARKEREN GRATIS.
TICKETS VERKRIJGBAAR VANAF FEBRUARI 2014!
PROFITEER VAN DE EARLYBIRD KORTING...

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.