Bee friendly...

Bee friendly...

Nieuwsbrief juli 2016

Het is terugkerend nieuws...het gaat heel slecht met de bijen en blijkbaar staat Nederland op nummer twee van alle Europese landen die de meeste hoeveelheid pesticiden per hectare gebruikt. Slecht voor de bijen, andere dieren maar ook de kwaliteit van ons water. Je kunt bijdragen met het planten van bijenmix zaden in je tuin of op lege plekjes in je omgeving om de bijen te helpen. Wij hebben hiervoor ons standaard assortiment groeipapier uitgebreid.

Je kunt onze briefkaarten met biologische bijenmix versturen of de groeipapier vlinderbommetjes weggeven. Samen maken we de wereld beter :-)

Heel blij zijn wij met onze samenwerking met Karin Stevens van Dakini. Dakini ken je misschien van beurzen of de website en heeft een grote collectie bijzondere artikelen welke door Karin stuk voor stuk persoonlijk wordt geselecteerd en geimporteerd. Haar producten zijn afkomstig uit Nepal en Thailand en worden voor een eerlijke prijs ingekocht. Dakini gaat vanaf nu verder als groothandel en alle producten worden exclusief via onze webwinkel verkocht. Om onze samenwerking te vieren geeft Dakini onze klanten deze maand vrolijke Indiase bangle armbanden cadeau. De armbandjes zijn van glas, met of zonder gekleurde steentjes en in verschillende kleuren. Een zomers gerinkel aan je pols.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Bee friendly... of hieronder de tekstversie:

Actie juli 2016
Cadeautje in juli van Dakini: Gratis Indiase bangles van glas; armbanden in vrolijke kleurtjes bij je bestelling.

Groeipapier vlinders
Nieuw in onze collectie: groeipapier vlinders, schattige cadeautjes om weg te geven. De vlinders zijn verkrijgbaar in bio bijenmix, vergeetmeniet, mosterd en klaverzaden.

Antieke klankschaal
Antieke klankschaal Cobrebati uit Nepal van Dakini. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar en elke schaal is op de productpagina te beluisteren zodat je een indruk krijgt van de klank.

Geluksflesje Peru
Geluksflesje Huayruro uit Peru van Barbosa Fair Trade. Dit is echt een leuk cadeautje om weg te geven. De Huayruro zaden worden gevonden in peulen in de hoge bomen van het Peruaanse regenwoud.

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.