Bloei en leef!

Nieuwsbrief juni 2014

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief in het archief teruglezen: Bloei en leef! of hieronder de tekstversie:

Bloei en leef! Dat is één van de onderwerpen van SMULTUIN, nieuw in ons assortiment. SMULTUIN is het digitale tijdschrift voor liefhebbers van smakelijk, biologisch en gezond koken uit eigen moestuin. Ieder seizoen een nieuwe editie met sfeervolle verhalen, handige achtergrondinformatie, inspiratie, nuttige tips en lekkere recepten. Wil je meer weten kijk dan op eMagazine SMULTUIN.

Op 6, 7, 8 en 9 juni staan we op de Appelparade (voorheen heette dit evenement de Olmenhorst Voorjaarsfair). Dit evenement wordt gehouden op Landgoed Olmenhorst te Lisserbroek. Er is veel te zien, te doen en te proeven. Kom je bij ons de Fair Trade biologische bloemenchocolade proeven of onze nieuwe olijfolie dressings, exclusief uit Spanje? Lees meer op onze Feel Good Events pagina. Op elk evenement verloten we een extra cadeau onder de bezoekers van onze stand, deze keer wordt het de Boeddha zeep van Pure Buddha; er worden er drie verloot. We hopen je daar graag te zien!

Actie juni 2014:
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: Een zakje roze badparels voor thuis of op vakantie gratis bij je bestelling (actie geldig t/m 30 juni 2014).

Yakbel of gong
Leuk voor in huis of in je tuin. Handgemaakte yakbel van donkerbruin metaal met houtje uit een Fair Trade project in India. De klank van de bel is een warm en donker geluid. De afmetingen van de bel zijn 19 cm x 10 cm x 10 cm en met touw is de lengte 35 cm. Of de yakgong. De klank van de gong is verschillend, afhankelijk van welke snaar wordt geraakt, en heeft een warm geluid. De gong is afgewerkt met een hangertje met handgemaakt glaskraaltje. De afmetingen van de bel zijn 23 cm x 7,5 cm x 7,5 cm en met beide touwen is de lengte 63 cm. 

Onderzetter Acacia
Onderzetter van mooi acaciahout met houtkorst. Dit product is afkomstig van een Fair Trade project uit de Filippijnen. Je kunt de onderzetter ook gebruiken als snijplank. De afmetingen van de onderzetter zijn ongeveer 30 cm x 30 cm x 1 cm. Er is ook een kleinere versie beschikbaar en verschillende andere mooie keukenartikelen van acaciahout.

Eetbare bloemen
Florem Mélange fleurs Trocadéro, ofwel een mix van verschillende bloemen. Deze eetbare bloemen kun je voor alles gebruiken: als thee, in salades, puree, soep of garneer je desserts ermee. Er zijn ook goudsbloemen, hibiscusbloemen en kaasjeskruid verkrijgbaar.

Florem komt uit Frankrijk en is een idee van Christian Guilleminot. Christian is boer, kunstenaar en chocolatier en maakt samen met zijn vrouw deze heerlijke bloemenmelanges. Deze bloemen groeien op hun 18e-eeuwse boerderij met 12 hectare land, waar meer dan 20 jaar geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt, en is omringd door een beschermd natuurgebied. 

Acties:
- Onder de aanmeldingen voor onze nieuwsbrief in de maand mei verloten we een giftbox No House Wine. De winnaar van de wijn is Tonny M. Onder bestaande nieuwsbrieflezers verloten we er ook één en deze is gewonnen door Tabine Z. Gefeliciteerd!
- Alleen voor leden voor de nieuwsbrief: In de maand juni krijg je een zakje badparels.

Evenementen waar je ons kunt vinden:
6, 7, 8 en 9 juni 2014: De Appelparade te Lisserbroek
5 & 6 juli 2014: Levenskunstbeurs in Schipluiden
30 & 31 augustus 2014: Levenskunstbeurs in Doorn 

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.