Bloemige cadeau's...

Nieuwsbrief mei 2014

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Bloemige cadeau's... of hieronder de tekstversie:

Trots zijn we, dat we Friends in Change zijn geworden van het magazine Change Think Positive. Het positieve magazine dat alles anders bekijkt.

Moederdag komt eraan en heb je nog geen idee? Bekijk dan onze nieuwste bloemige cadeau's. Voor diegenen die houden van duurzaam...we zijn sinds vorige maand ook aangesloten bij de duurzamewaardekaart.nl. Alle aanbiedingen op deze website maken een positief verschil in de wereld. De producten en diensten brengen op geen manier uitbuiting van mens en dier met zich mee. Zo weet je zeker dat jouw aankopen een positieve bijdrage leveren!
Of heb je zin in een dagje uit, dan staan we 25 mei op het evenement Gaaf Groen en het pinkersterweekend op de Appelparade. Hier vind je ook alleen maar mooie producten, gemaakt met respect voor mens en natuur. Op elk evenement verloten we een extra cadeau onder de bezoekers van onze stand. We hopen je daar graag te zien! 

Actie mei 2014:
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: Een pakje van vijf geldrolletjes t.w.v. € 8,95 gratis bij een minimum orderbedrag van € 20 (actie geldig t/m 31 mei 2014). 

Groeipapier
Hoe leuk is dit! Misschien heb je het in de laatste Happinez gelezen, maar wij hebben het al een tijdje...groeipapier. Milieuvriendelijk katoenpapier of rijstpapier met bloemzaden. Dit papier kun je beschrijven, printen of zelf kaartjes van maken. Na het lezen van het papier kun je het papier nat maken en in de grond stoppen met een klein laagje aarde er overheen. Na een aantal weken wordt het een vrolijk bloemenveldje. Verkrijgbaar in de varianten klaproos, vergeetmenietjes, tijm of bloemenmix van Hollandse veldbloemen. 

Duurzame wenskaarten
We hebben al vanaf het begin kaarten van ZintenZ in ons assortiment. Nieuw in onze collectie zijn de enkele kaarten zonder envelop, met grappige teksten en mooie foto's. Meer dan 80 nieuwe kaarten zijn toegevoegd en volgende week krijgen we er nog meer. Voor elke gelegenheid vind je wel een mooie kaart. ZintenZ wenskaarten zijn 100% duurzaam, geprint met plantaardige inkten en waterloos offset op FSC karton.

Bloemenchocolade
Choc'Fleurs® komt uit Frankrijk en is een idee van Christian Guilleminot. Christian is boer, kunstenaar en chocolatier en maakt samen met zijn vrouw deze heerlijke chocolade, waarvoor zij in 2008 de biologische innovatie award van Nantes ontvingen. De chocolade is gemaakt van biologische gecertificeerde cacao uit een Fair Trade project in de Dominicaanse Republiek. De chocolade wordt met de hand gedecoreerd met eetbare bloemen. Helemaal puur natuur! Binnenkort krijgen nog meer nieuwe smaken binnen.

Acties:
- Onder de aanmeldingen voor onze nieuwsbrief in de maand april verloten we een yogatas van YogaStyles. De winnaar van de tas is Ine S. Onder bestaande nieuwsbrieflezers verloten we er ook één en deze is gewonnen door Yvonne O. Gefeliciteerd!
- Alleen voor leden voor de nieuwsbrief: In de maand mei krijg je een pakje geldrolletjes t.w.v. € 8,95 bij een minimum bestelling van € 20.
- We verloten vrijkaartjes voor het evenement Gaaf Groen. Reageer op deze email als je hier kans op wilt maken.

Evenementen waar je ons kunt vinden:
10 mei 2014: Voorjaarsmarkt in Sassenheim
25 mei 2014: Gaaf Groen op Duindigt te Wassenaar
6, 7, 8 en 9 juni 2014: De Appelparade te Lisserbroek
5 & 6 juli 2014: Levenskunstbeurs in Schipluiden
30 & 31 augustus 2014: Levenskunstbeurs in Doorn

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.