De lotus...

De lotus...

Nieuwsbrief maart 2017

Eindelijk is het zover...ons eerste eigen Fair Trade product het lotusbloem geschenkdoosje is klaar. Het geschenkdoosje bevat zaden voor mini lotusbloemen. Je kunt deze lotus binnenshuis kweken en we hebben 5 kleuren beschikbaar. Een mooie kaart krijg je erbij met uitleg over de lotusbloem, een mantra en een afbeelding van een schilderij van een echte kunstenaar. We zijn er zelf helemaal verliefd op!

Verder zijn we ook blij met een vermelding van internetmagazine Roomed als één van de leukste webshops. Er zijn deze maand weer veel nieuwe Fair Trade producten bijgekomen, maar ook unieke vintage sieraden uit een privé-collectie. Met deze sieraden staan we op 8 en 9 april op de Vintage beurs en een paar kun je al op onze website bekijken. Onderaan de nieuwsbrief zie je waar we de komende tijd te vinden zijn. Wellicht tot ziens!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald                         

Evenementen waar je ons kunt vinden:
26 maart 2017: Workshop Mala (Wassenaar)
1 april 2017: Puur Natuur Markt (Wassenaar)
8 & 9 april 2017: Vintage beurs (Utrecht)
16 april 2017: Original Market (Leiden)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.