Eerlijk winkelen

Nieuwsbrief mei 2017

Superleuk! We zijn vermeld op de website van Eerlijkwinkelen en toegevoegd aan hun app. Met deze app kun je waar je je bevindt, zien welke winkels producten verkopen die gemaakt zijn met respect voor mens en mileu. Zowel food als non-food is nu makkelijk te vinden. Download jij hem ook?Heb je zin in vakantie maar weet je nog niet waar je heen wilt? De nieuwste editie van Onkruid zet 22 vakantiebestemmingen uiteen, boeken om mee te nemen en meer... Het Onkruid magazine is autonoom, spiritueel & groen. Wanneer je het magazine bij ons koopt, krijg je een oudere editie er gratis bij om mee te nemen op je vakantie.

Morgen staan we weer op de Puur Natuur Markt en deze keer doen we ook mee met de modeshow georganiseerd door Fairtrade Gemeente Wassenaar. Onze modellen showen de rokken van het merk Zand Amsterdam en wij hebben de allerleukste bij ons.
Wellicht tot ziens in de bibliotheek of op de markt!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Evenementen waar je ons kunt vinden:
6 mei 2017: Puur Natuur Markt en Fair Trade modeshow (Wassenaar)
28 mei 2017: Workshop Mala (Wassenaar)
3 juni 2017: Puur Natuur Markt (Wassenaar)
5 juni 2017: Original Market (Leiden)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.