Feel Good evenementen

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Evenementen
  • 0

In samenwerking met Carolien Tuythof van Radiance Energy Healing organiseren we een aantal Feel Good dagen. Deze evenementen zullen in de toekomst ook met andere partners georganiseerd worden.

Deze Feel Good dagen worden georganiseerd door Things that make you feel good en Radiance Energy Healing. Samen hebben we een programma samengesteld, waardoor je je supergoed gaat voelen. We hebben bewust gekozen voor een kleine groep, zodat er de hele dag aandacht is voor iedereen. Het enige wat je hoeft te doen is gemakkelijke kleding dragen en je yoga-mat mee te nemen. Heb je deze niet, dan is een groot strand- of badlaken een goed alternatief.
 

Datum: 18 september 2016, 2 oktober 2016 en 30 oktober 2016
Tijd: 11.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Windlustweg 3, Wassenaar
(gratis parkeren en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer)Ontvangst
Bij binnenkomst krijg je een kopje thee of koffie en kun je met elkaar kennismaken tot iedereen aanwezig is. Er is keuze uit verschillende soorten biologische Hari Tea of Yogi Tea of verse muntthee geplukt uit onze biologische moestuin.
 

Chanting
Om een beetje in de stemming te komen beginnen we met chanten. Chanting is het ritmisch uitspreken of zingen van woorden ofwel mantra’s.  Het is een soort mini meditatie-sessie om je geest tot rust te laten komen. Het maakt niet uit of je wel of niet kan zingen en voor de teksten zorgen wij.
 

Pranayama sessie
Het is altijd goed om even bewust te zijn of worden van je ademhaling. Pranayama zijn ademhalingsoefeningen om je lichaam en geest in balans te brengen.
 

Yoga
Yoga is een levensstijl, waarbij de oefeningen de beginfase zijn van een beter en gezonder leven, zodat lichaam en geest kunnen integreren. Door yoga te beoefenen kan welzijn gewoon worden, niet iets wat af en toe wordt ervaren. Yoga werkt op alle niveaus van ons lichaam en leven, zowel fysiek, energetisch, emotioneel, psychologisch als spiritueel. Tijdens deze sessie zal Carolien een Asana’s met ons uitvoeren. Geen zorgen als je geen ervaring hebt, Carolien is een uitstekende docente.
 

Vegetarische lunch
Een lekkere gezonde lunch met soep, salade en een broodje. Alles biologisch en vers bereid door Miranda. Heb je speciale dieetwensen of een allergie? Laat het van tevoren even weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
 

Mandala tekenen
De hele middag zal besteed worden aan mandala tekenen. Mandala is Sanskriet voor wiel of cirkel en staat voor oneindigheid met een binnen- en buitenkant. Mandala tekenen is een vorm van meditatie en je gebruikt in je tekening kleuren en symbolen die je mooi vindt of je aanspreken. Je krijgt meer duidelijkheid over jezelf door wat je tekent. Ervaring is niet vereist, materialen zijn aanwezig en Miranda zal je helpen met uitleg en voorbeelden.
 

Tussendoor zul je opgehaald worden voor één van de volgende mini-sessies:

Engelenkaarten lezen (individueel)
In een aparte ruimte zal Carolien de deelnemers individueel engelenkaarten lezen. 
 

Relax-massage (individueel)
In een aparte ruimte krijg je van Carolien een relax-stoelmassage. Je hoofd, nek, rug en schouders worden even lekker losgemaakt. 
 

Coaching (individueel)
In een aparte ruimte krijg je van Miranda een coachingsgesprek. Zijn er zaken waar je mee worstelt of moeite mee hebt. Het kan van alles zijn waar je een beetje hulp of advies in kan gebruiken.
 

Showroom
In de showroom van Things that make you feel good kun je op je gemak alle producten van de website bekijken. Je krijgt deze dagen 20% korting op alle artikelen en je kunt contant betalen of pinnen. 
 

Korte meditatie-sessie
Carolien geeft als laatste nog een korte meditatie-sessie om geest en lichaam weer tot rust en in balans te brengen.

Afsluiting
We sluiten de dag af met het bespreken van de ervaringen, de mandala-tekeningen en eventuele vragen te beantwoorden. Je krijgt een goed gevulde Feel Good goodiebag mee naar huis om nog even na te genieten :-)

Je kunt op onze Evenementen pagina de dag kiezen wanneer je wilt meedoen en je inschrijven.
... 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.