In de media: Onkruid magazine nr. 233

November 2014 - Things that make you feel good staat in het nieuwste nummer van Onkruid magazine november / december 2014.

Onkruid magazine november december 2014De redactie van het Onkruid magazine benaderde ons of we het leuk vonden om een eigen shopping page samen te stellen. Natuurlijk vonden we dat leuk. Niet alleen om een aantal van onze producten in de schijnwerper te zetten, maar ook omdat het Onkruid magazine een verschrikkelijk leuk, leerzaam en ontspannend magazine is. In deze uitgave van het Onkruid magazine vind je deze producten van ons: 


Kweek je eigen thee op de vensterbank. RagBag Tea Garden Lavendel bevat biologische zaden voor lavendel, Fair Trade en gerecycled uit India. 

Kerstkaarten van handgeschept katoenpapier met bloemzaden. Na gebruik plant je de kaart in het voorjaar voor een vrolijk bloemenveldje.

Florem Bleuets Multicolores zijn eetbare korenbloemen en 100% biologisch. Fleur je gerechten op en gebruik de bloemen in salades, puree, soep of je desserts.

Lindetree 98% biologische zeep: Wild Fig & Grape in gerecycled kartonnen verpakking. Dit product biedt werkgelegenheid aan blinde & gehandicapte mensen.

Zilveren gebedsdoosje uit Bali in de vorm van een hart met een amethyst edelsteen. In het doosje kun je iets dierbaars of ter herinnering bewaren.

Taal van de stilte is een verzameling korte spirituele verhalen en parabels afkomstig uit verschillende culturen en geloofstradities; van christelijke parabels en soefiverhalen, tot boeddhistische en joodsmystieke vertellingen.


Shopping page Things that make you feel good

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.