Mindfulness

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Mindfulness

Nieuwsbrief september 2017

Mindfulness

Leven in het nu...doe jij dat? Of ben je met het ene bezig en steeds met je hoofd al bij het volgende wat je allemaal nog moet doen. Rust creëren en bewust zijn van het moment helpt je om harmonie en balans in je leven te brengen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben hier een paar ideeën op een rij gezet om meer mindfulness in je leven te brengen.

Trots kan ik de samenwerking met Carmen Mensink van Tibetan Buddhist Art aankondigen. Carmen Mensink is een internationaal gerenommeerd schilder van thangka’s, de traditionele Tibetaanse rolschilderingen van Boeddha’s en mandala's. We hebben verschillende producten van de door haar geschilderde thangka's in ons assortiment. Carmen geeft regelmatig workshops om je eigen Boeddha te schilderen en je er alles over te leren. Vast ook een keer bij jou in de buurt :-)

Of maak je eigen mala of levensketting tijdens mijn workshop op 29 oktober 2017. Steeds weer is het een gezellige dag en worden de mooiste kettingen gemaakt.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Evenementen waar je ons kunt vinden:
29 oktober 2017: Workshop Mala (Wassenaar)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.