Mix en match...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Mix en match...

Nieuwsbrief november 2016

Ken je de wisselsieraden al? We hadden al de zilveren wisselhangers en edelsteenbolletjes van 12 mm, maar nu hebben we ook de 10 mm hangers en edelstenen in voorraad. Superleuk om te mixen en matchen qua kleur of qua betekenis. Bij elke edelsteen krijg je een kaartje met uitleg waar de steen voor staat en welk sterrenbeeld of chakra erbij hoort.

Nieuw zijn ook de Fair Trade handgemaakte plantenpotten van Kanika. Ze zijn gemaakt van restjes acaciahout en je kunt ze ophangen maar ook gewoon neerzetten.

De feestdagen komen er aan en daarom hebben het inpakpapier met bloemen en kruidenzaden in de aanbieding. Je cadeau is origineel en milieuvriendelijk verpakt en het krijgt een tweede leven in de tuin, straat of plantenpot :-)

De Feel Good dagen en de mala workshops waren ontzettend leuk en er staan er nog twee workshops gepland voor dit jaar. Wil je ook je eigen (Boeddhistische ketting) maken? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Evenementen waar je ons kunt vinden:
20 november 2016: Workshop Mala (Wassenaar)
11 december 2016: Workshop Mala (Wassenaar)
17 december 2016: Kerstmarkt Windlustweg (Wassenaar)
18 december 2016: Kerstmarkt Langstraat (Wassenaar)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.