Sinterklaas en Kerst

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Sinterklaas en Kerst

Nieuwsbrief november 2018
De leukste kadootjes voor Sinterklaas en Kerst

De feestdagen komen er weer aan en als je nog op zoek bent naar kleine en eerlijke cadeaus...We hebben een nieuwe eigen collectie handgemaakte artikelen van zware kwaliteit vilt uit Nepal: vingerpoppetjes, broches, kerstboom hangers en tasjes. Ook nieuw zijn batikstempels, engelen, olifanten en Boeddha's van halfedelsteen, inca draagdoeken, wierookbranders of geurolie-verdampers. 

Bestel je boven de 10 euro dan zijn de verzendkosten gratis in Nederland geldig t/m 31 december 2017. De korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje.

Dit was onze laatste nieuwsbrief dit jaar. We wensen jou, je gezin, je familie en vrienden hele fijne feestdagen toe en tot volgend jaar!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

 

Evenementen waar je ons kunt vinden:
16 december 2017: Kerstmarkt Windlustweg (Wassenaar)
17 december 2017: Kerstmarkt Van Hogendorpstraat (Wassenaar) met gratis Gluhwein :-)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.