Wat je in je hart bewaart...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Wat je in je hart bewaart...

Nieuwsbrief februari 2017

Raak je nooit meer kwijt! Het is bijna Valentijn en we hebben veel leuke kaarten en andere kleine cadeautjes om weg te geven op 14 februari.

De leukste hebben we hieronder op een rij gezet en je kunt hier alle producten bekijken met een hart of met liefde. En omdat liefde onlosmakelijk verbonden is met chocolade, krijg je van ons een reep Choc'Fleurs cadeau bij elke bestelling boven € 10.

We hebben heel veel nieuwe & bijzondere producten welke we op dit moment aan het fotograferen en beschrijven zijn. Voor degenen die het al zo vaak gevraagd hebben: we hebben eindelijk lotuszaden gevonden in de kleur paars :-) en je zal deze binnenkort op onze website kunnen vinden. In de volgende nieuwsbrief zullen we je hier meer over vertellen.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Evenementen waar je ons kunt vinden:
26 februari 2017: Workshop Mala (Wassenaar)
26 maart 2017: Workshop Mala (Wassenaar)
1 april 2017: Puur Natuur Markt (Wassenaar)
16 april 2017: Original Market (Leiden)


Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter! 

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.