Wij zijn jarig!

 • Geplaatst op
 • Door Miranda
 • 11

Op 6 april 2016 bestaan wij 10 jaar! Ter gelegenheid van ons jubileum krijgen alle klanten iets moois van ons cadeau.

Samen met onze leveranciers en mediapartners hebben wij een "Feel Good" Goodiebag samengesteld en die is echt supergaaf! Je krijgt de goodie bag bij een besteding van minimaal €25,00 exclusief verzendkosten.
De goodiebag heeft een waarde van ongeveer € 40,00 en we stellen er 50 stuks beschikbaar, dus mis het niet! We gaan niet verklappen wat er in zit, maar wel wie er een bijdrage hebben geleverd:

Things that make you feel good: dat zijn wij, geen verdere uitleg nodig toch? :-)

Onkruid MagazineSpiritueel, duurzaam en bewust: al meer dan 35 jaar staat Onkruid in teken van het alternatieve leven. Laat je inspireren in de wereld van Onkruid, voor jezelf en voor de toekomst.

ZintenZ: ZintenZ, de naam balanceert tussen zinnige zaken en producten met intentie. Onze leverancier van prachtige kaarten die 100% duurzaam worden geproduceerd, dat wil zeggen gedrukt met plantaardige inkt (op basis van dennenhars & soja-olie) op FSC gekwalificeerd papier en gebruikmakend van waterloos offset techniek.

Happinez MagazineEen tijdschrift voor wie geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur.

Shanti BoutiqueShanti betekent Vrede en is aangesloten bij de Fair Trade Federation en bij de Green American Certified Business. De sieraden worden in Nederland ontworpen door Crystal en de materialen worden Fair Trade ingekocht in Vietnam, Indonesië, Thailand of India en vervolgens daar ook gemaakt. Shanti sieraden zijn van 925 zilver of gerecycled messing, afhankelijk van het product. Shanti schenkt een deel van de opbrengst van deze sieraden aan de Tibetan Children's Education Foundation, een organisatie die zorgt voor het welzijn en scholing van Tibetaanse kinderen in ballingschap.

Goodclub: Bij Goodclub verleiden ze je graag tot goede keuzes. Met goed bedoelen ze die keuzes waarmee we een wereld creëren waarin we met elkaar en de aarde omgaan zoals we dat ook voor onszelf wensen. 

Giftskikker: Onze leverancier van het mooie groeipapier. Zij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke, duurzame, eco en Fair Trade relatiegeschenken.

Uit den Vreemde: Importeur en exporteur van Oosterse kunst, yoga & meditatie producten, New Age en kado-artikelen. Verzin het maar en zij hebben het!

Reikipraktijk Zonnekracht Karin: Reiki Master Karin helpt je je balans terug te vinden of te houden door middel van Reikibehandelingen (in haar praktijk, maar ook op afstand) of haar persoonlijke selectie van zeer bijzondere thee producten.

Terre des Hommes NederlandTerre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Hun statement: "Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zolang door tot dit bereikt is".


Onze Boeddha met kado

Reacties

 1. Monica Monica

  Wow Miranda! I've always loved how your packages come with a little gift and lovely wrapping, etc..... but your 10 year birthday package is REALLY special....so many lovely things... that make you feel good!!!!!!

 2. Josien Meeter Josien Meeter

  Gefeliciteerd met jullie tienjarig bestaan. Wat een enorme feestdoos kreeg ik bij mijn 2 kleine flesjes satya olie. Echt een leuke verrassing. Ik heb het schattige boeddhaatje al om m'n nek hangen en ga genieten van alle andere cadeautjes. Wat lief! Dat is nou nog eens leuke reclame.

 3. Hanneke Hanneke

  Gefeliciteerd met jullie 10de verjaardag! Nog vele jaren met jullie liefdevolle webshop toegewenst. Kijk nu al uit naar m'n bestelling!

 4. monica monica

  Was prettig verrast door de goodiebag! Wat een leuke dingen zitten erin!! De thee net gezet en het smaakte naar meer ;-0 Blij zijn met deze kleine dingen die een glimlach brengen op mijn gezicht, daar draait het leven om..

 5. Miranda Vermeulen Miranda Vermeulen

  Hoi Jose, dank je wel voor je reactie en de felicitatie. Fijn dat je het zo leuk vindt :-)

 6. Jose van Eijden Jose van Eijden

  gefeliciteerd en wat een geweldige spulletjes de cd is super en ook de thee het boeddha bedeltje de zeep wat een leuke goodie bag

 7. Miranda Vermeulen Miranda Vermeulen

  Hoi Marianne, dank je wel voor je reactie en felicitatie. We blijven zeker zo doorgaan :-)

 8. Marianne Marianne

  Vandaag het pakje opgehaald bij mijn moeder, ik verwachte een klein brievenbuspakje.. wat een hartstikke leuke kadootjes allemaal!!!!!!! Wat een leuke verrassing!! En het bestelde zwangerschapsbelletje en mooie ketting zijn inderdaad erg mooi nogmaals superbedankt en gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan!(ga vooral door met jullie mooie werk :-) Hartelijke groeten,
  Marianne

 9. Miranda Vermeulen Miranda Vermeulen

  Hoi Jessica, dank je wel voor je reactie. Wij zijn blij dat jij blij bent :-)

 10. Jessica Jessica

  ZOOOOO!!! wat gaaf! Dat zilveren boeddha bedeltje is zo schattig en de mantra CD van Happinez is super. Dank je wel voor deze en alle andere leuke spullen die er bij zaten! Ik ben blij :-)

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.