Zomerse cadeautjes...

Zomerse cadeautjes...

Nieuwsbrief juni 2016

Ben jij ook aan het genieten van dit heerlijke zomerse weer? Super toch?
Heel blij zijn wij ook met de aandacht die we hebben gekregen in het lentenummer van Yoga Magazine met de mooie waterfles "Flower of Life". Deze flessen en de bijbehorende mediatiekaarsen zijn weer op voorraad; we hebben nu ook de nieuwste SoulBottle "Just breathe" in onze collectie. Eén euro van elke fles wordt door de producent geschonken aan schoonwater projecten in Nepal.

Wij hebben de afgelopen maand heel veel nieuwe producten toegevoegd aan onze website. Mooie armbanden en hangers, gebedsvlaggen, Boeddha beeldjes, geluksvlinders en nog veel meer...Leuk om weg te geven of gewoon voor jezelf. Zie hieronder een paar voorbeelden.

We willen nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor de felicitaties die we hebben ontvangen vanwege ons 10-jarig jubileum en we zijn blij dat de goodiebag jullie blij heeft gemaakt. Op naar de volgende 10 jaar!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Zomerse cadeautjes... of hieronder de tekstversie:

Actie juni 2016
Gratis biologische thee bij je bestelling.

Groene Tara
Nieuw in onze collectie: geschenkdoosjes met de Groene Tara. Bodhisattva van de Verlossing en de Redding: snel en actief bij het bevrijden van angsten, het oplossen van problemen, helpt om ambities en doelstellingen te verwezelijken en beschermt tegen gevaren.

Tibetaanse armband
Mooie armband van Tibetaans zilver uit Nepal van Dakini. Deze armband is ingelegd met vijf turquoise stenen. Aan weerzijden van de halfedelstenen bevindt zich een bloemachtig motief.

Lotusbloem hanger
Ronde hanger met een lotusbloem van Tibetaans zilver uit Nepal. Deze hanger is ingelegd met turquoise kleurig harsachtig materiaal. Deze hanger is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.