Zomertijd!

Nieuwsbrief juli 2014

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief in het archief teruglezen: Zomertijd! of hieronder de tekstversie:

Zomertijd! We hebben veel artikelen nieuw in ons assortiment, zoals gevulde olijven en olijfolie dressings. Alles om gezellig buiten te tafelen of natuurlijk om aan iemand cadeau te geven.
Je hebt misschien gemerkt dat we cadeautjes weggeven. Dit doen we in plaats van adverteren in bladen of social media. We merken dat we zo klein zijn, in deze o zo grote wereld, dat we liever in jullie investeren. Dus als je ons wilt helpen? Vertel over ons, stuur onze nieuwsbrief door, geef een review als je iets hebt besteld...daar zijn we heel erg blij mee. Alvast heel erg bedankt :-)
Lees verder wie er deze maand iets gewonnen heeft.

Actie juli 2014:
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: Een flesje body oil van Satya gratis bij je bestelling te gebruiken voor massage of geurbrander met water (actie geldig t/m 31 juli 2014).

Zilveren Wisselhanger
Mooie zilveren wisselhanger in de vorm van een flesje uit Bali. Het flesje kan opengemaakt worden door middel van een clipje om een steentje naar keuze in te doen. Op de bovenkant zit een klein maansteentje. Of kies je liever voor een wisselhanger in hartvorm?
Niet iedereen gelooft erin, maar (half)edelstenen kunnen je ondersteunen, zowel mentaal als fysiek. Er zijn 26 verschillende wisselsteentjes verkrijgbaar en elke steen heeft een duidelijke uitleg met de symboliek, de bijbehorende chakra of sterrenbeeld.

Olijfolie dressing
Nieuw! Puur natuur..olijfolie dressings van Borges. Borges olijfolie dressing komt uit Spanje en is ontwikkeld door de topchefkok Ferran Adrià, wie als één van de beste chefkoks in de wereld wordt beschouwd. Hij gebruikte deze olie dan ook zelf in zijn wereld-beroemde restaurant elBulli in Roses in de Costa Brava. De olijfolie dressings zijn helemaal puur natuur en bevatten naast olijfolie alleen natuurlijke ingrediënten.
De dressings zijn verkrijgbaar in de smaken: zwarte olijven, vier pepers, rozemarijn, basilicum, gebakken knoflook, soya met gember en citroen. Proef het maar zelf in je salade, op gegrild vlees etc….ze zijn superlekker!

Gerecycled glas
Prachtige glaasjes van gerecycled glas. Mondgeblazen door ambachtslieden uit een Fair Trade project in Damascus, Syrië. Ze zijn allemaal anders, wat juist de charme ervan is. We hebben een partijtje te pakken gekregen, want helaas is de aanvoer tijdelijk stopgezet door de huidige problematiek in Syrië.
Ze passen precies bij de gerecycled Italiaanse flessen Fiesole en Assisi door hun lichtgroenige kleur. Er zijn twee modellen verkrijgbaar.

Acties:
- Onder de aanmeldingen voor onze nieuwsbrief in de maand juni verloten we het kookboek "Tapas". De winnaar van het boek is Jualek. Onder bestaande nieuwsbrieflezers verloten we er ook één en deze is gewonnen door Monique A. Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op om de prijs op te sturen.
- Op de Appelparade afgelopen Pinksterweekend hebben we de Boeddha zeep van Pure Buddha beloofd te verloten onder de bezoekers. De winnaars zijn: Elisabeth S., Rita B. en Petra v.d. W. Gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op om de prijs op te sturen.
- Alleen voor leden voor de nieuwsbrief: In de maand juli krijg je een flesje body oil voor massage of geurbrander met water, gratis bij je bestelling.
- Op de Levenskunstbeurs dit weekend op Landgoed Hodenpijl in Schipluiden (Delft) verloten we een yogamat van Yogastyles. Kom onze stand (nr. 55) bezoeken en win hem :-)

Evenementen waar je ons kunt vinden:
5 & 6 juli 2014: Levenskunstbeurs in Schipluiden (Delft)
30 & 31 augustus 2014: Levenskunstbeurs in Doorn (Utrecht)

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.