Cadeau's met een verhaal...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0

Nieuwsbrief december 2014

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Cadeaus met een verhaal... of hieronder de tekstversie:

Cadeau's met een verhaal... die vind je natuurlijk bij ons :-) en alle bestellingen worden in cadeaupapier ingepakt, zoals je van ons gewend bent. Langzamerhand komen de straten en huizen in de Sinterklaas of Kerstsfeer. Gezellig de open haard aan (of de kachel) en genieten van het gezelschap van je gezin, huisdieren, familie en vrienden. Maak er wat moois van!

Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen toe en we hopen dat al jullie wensen mogen uitkomen.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Actie december 2014:
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand december krijg je een wenskaart van Tushita gratis bij je bestelling (actie geldig t/m 31 december 2014).

Bonfim wenslinten
Potje bon fim gelukslinten uit een Fair Trade project in Salvador da Bahia in Brazilië van Barbosa Fair Trade. Het is traditie om een lintje met drie knopen om je pols vast te binden. Bij elke knoop mag je één wens doen. De wens wordt dan als het ware opgeslagen in de knoop. Als na een tijdje het bonfim lintje afvalt, zullen je wensen worden vervuld. Er zijn verschillende gelukskadootjes verkrijgbaar, leuk om weg te geven en voor een klein prijsje.  

Shoti Maa Magic Box
Leuk als cadeau! Deze giftbox bevat alle 12 smaken van Shoti Maa. Biologische 5 elementen thee: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether (ruimte). Voor een harmonieus leven dienen alle vijf elementen in balans te zijn. En biologische 7 chakra thee: Deze thee is gebaseerd op de kennis van de chakra's, die in de yoga-traditie beschreven worden als de energie centra in ons lichaam.  

Putumayo kerstkaarten
Een boekje met twaalf mooie kerstkaarten en twaalf enveloppen. Vier verschillende Putumayo kerst motieven, met drie kaarten per motief. De kaarten zijn speciaal ontworpen door Nicola Heindl voor Putumayo. Op de binnenkant van de kaart staat een kerstgroet in acht verschillende talen: Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees en Maori. 
Voor het papier wat is gebruikt voor deze kaarten, zijn 100% nieuwe bomen geplant.

Acties
- De hele maand december zijn de Putumayo muziek cd's € 12,50 per stuk i.p.v. € 13,95. Nieuw is Yoga Lounge, de derde in de serie yoga muziekcollecties.
- Onder de aanmeldingen voor onze nieuwsbrief in de maand november verloten we één van de nieuwe doosjes Lucky Bean kit van Barbosa Fair Trade. De winnaar van de kit is Angela V. Onder bestaande nieuwsbrieflezers verloten we er ook één en deze is gewonnen door Mary-Ann S. Gefeliciteerd, we sturen jullie het cadeau toe!
- Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand december krijg je een wenskaart van Tushita gratis bij je bestelling (actie geldig t/m 31 december 2014).

Evenementen waar je ons kunt vinden
17 & 18 januari 2015: Biobeurs Go Green in Expo Houten (Utrecht)
15 maart 2015: Lotusbeurs in Expo Houten (Utrecht)
5 & 6 april 2015: Leef! in de Broodfabriek (Rijswijk)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar onze adoptiekameel Bilhèn.               

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.