Een cadeautje voor jezelf...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Een cadeautje voor jezelf...

Nieuwsbrief oktober 2016

Heb je altijd al zelf sieraden willen maken? Als aanvulling op de Feel Good evenementen, organiseren we een workshop mala's maken. Op deze dag maak je je eigen mala met kralen en edelstenen die jij mooi vindt. Een cadeautje voor jezelf...

En leuk om weg te geven zijn de cadeausetjes met geboortedag Boeddha's van Dakini. In Thailand weet iedereen welke Boeddha bij zijn geboortedag hoort, zoals wij in het Westen weten welke sterrenbeeld bij ons hoort. Bij elk Boeddha beeldje zit een cadeauzakje en een beschrijving ingepakt.

Putumayo heeft een aantal nieuwe cd's uitgebracht, zoals Acoustic Yoga, de vierde cd met supermooie yoga muziek. Ook een speciale Limited Edtion LP Vintage Latino, voor wie nog gebruik maakt van een platenspeler is deze LP een aanrader.

Er is nog plek op onze Feel Good dagen en nu in prijs verlaagd. Wij organiseren deze evenementen samen met Radiance Energy Healing en je gaat met een goed gevoel en een goodiebag naar huis.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Evenementen waar je ons kunt vinden:
30 oktober 2016: Feel Good evenement (Wassenaar)
6 november 2016: Workshop Mala (Wassenaar)
20 november 2016: Workshop Mala (Wassenaar)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.