Gaat ie?

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Gaat ie?

Nieuwsbrief augustus 2016

Lekker op vakantie geweest, weer aan het werk en je hebt het gevoel dat je wel weer op vakantie kunt?

Kom dan naar onze Feel Good dagen om je goed te voelen en weer nieuwe energie op te doen. Wij organiseren deze evenementen samen met Radiance Energy Healing en het wordt superleuk.

Carolien Tuythof van Radiance Energy Healing heeft jarenlange ervaring in yoga, meditatie, reiki en massage-technieken. Ook heeft zij veel ervaring met de helende werking van edelstenen en heeft zij een bijzondere collectie sieraden. Haar hangers en ringen zijn sinds kort exclusief via onze website te koop. Haar producten zijn afkomstig uit India en worden voor een eerlijke prijs ingekocht en gemaakt naar haar ontwerpen. 

Verder is nieuw in ons assortiment inpakpapier van groeipapier gemaakt, een originele en groene manier om je cadeautjes te verpakken en leuk te combineren met het handgemaakte papieren lint.

Als laatste, nog meer groen nieuws: ZintenZ kaarten werden al duurzaam geproduceerd, maar gaan een stapje verder. Er wordt voor alle nieuwe kaarten geen FSC papier meer gebruikt, maar papier gemaakt van landbouwafval. De kwaliteit is nog steeds hetzelfde, alleen de achterzijde van de kaart is lichtbruin in plaats van wit, maar nog steeds licht genoeg om te beschrijven. Wij zijn blij met dit initiatief!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald


Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.