Herfst...tijd voor gezelligheid :-)

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Herfst...tijd voor gezelligheid :-)

Nieuwsbrief november 2015

Tijd voor gezelligheid... De herfst zet nu echt in en de bomen zijn bijna kaal. De feestdagen komen er weer aan en gezellig samenzijn is waar we naar uitkijken. Wij zijn druk bezig om de leukste cadeautjes te vinden, duurzaam, biologisch, Fair Trade, kortom met een verhaal, zoals jullie van ons gewend zijn.

Vanaf heden is ook onze volledig ingerichte showroom op afspraak te bezoeken. Je kunt al onze producten dan bekijken of uitproberen. Mail of bel voor een afspraak; de koffie staat klaar :-)

Ook willen we hierbij alvast laten weten dat we bijna 10 jaar bestaan! En dat gaan we vieren samen met jullie. Hoe? Dat is nog een verrassing!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Herfst...tijd voor gezelligheid of hieronder de tekstversie:

Actie november 2015
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand november krijg je bij een orderbedrag vanaf € 25,00 een Choc'Fleurs chocolade cadeau. (actie geldig t/m 30 november 2015).

Geboortedag Boeddha's
Nieuw in onze collectie: zilveren Boeddha hangertjes, exclusief ontworpen door Dakini. Deze hanger is heel gedetailleerd en elke dag van de week heeft een andere Boeddha. Weet je niet op welke dag jij of iemand anders is geboren? Mail mij de geboortedatum en ik reken het voor je uit.

Nieuwe wenskaarten
Er zijn veel nieuwe Kerstkaarten binnengekomen en op de website gezet. Onder andere deze kaartenset van Putumayo met een kerstgroet in 8 talen. Voor het papier wat is gebruikt voor deze kaarten, worden 100% nieuwe bomen geplant. Met de aankoop van deze kaarten ondersteun je een goed doel. 

Kinta schalen en borden hart
Ze zijn er weer! De harten bordjes en schalen van Kinta zijn terug op voorraad. Ook plaatsen we de komende week een aantal nieuwe Fair Trade producten van dit merk, zoals een oosterse bordenset, en meer...houd onze site in de gaten, want ze zijn superleuk :-).

Evenementen waar je ons kunt vinden:
13 maart 2016: Lotusbeurs in Expo Houten (Utrecht)
april 2016: Things that make you feel good 10 jaar! (houd onze nieuwsbrief in de gaten)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar onze adoptiekameel Bilhèn.               

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.