Meditatie en relax

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0
Meditatie en relax

Lekker nog even genieten van het laatste mooie weer voordat de herfst begint. Een goed moment om weer te reflecteren en je meditatie weer op te pakken of er mee te gaan beginnen, We hebben nieuwe meditatie cd's, speciaal geimporteerd uit Nepal en alleen bij ons verkrijgbaar. Je waant je echt in een klooster met deze muziek.

Daarnaast zijn alle EKO shiatsu en mediatie matten en kussens, maar ook de yogamat van het merk Love Generation in de aanbieding. Al deze producten zijn gemaakt van biologische materialen en van zeer goede kwaliteit.

Er is nog ook plek op onze Feel Good dagen als je het niet leuk vindt om alleen te mediteren of als je ermee wilt kennismaken. Wij organiseren deze evenementen samen met Radiance Energy Healing en je gaat met een goed gevoel en een goodiebag naar huis.

Als laatste is er weer nieuwe voorraad thee van de English Tea Shop. Ben je een slechte slaper of kun je je niet goed concentreren tijdens je meditatie dan is de Sleepy Me thee een echte aanrader. Wel uit de buurt van je katten houden, die gaan er mee vandoor :-)

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.