Met beide benen op de grond...

  • Geplaatst op
  • Door Miranda
  • Geplaatst in Nieuwsbrief
  • 0

Nieuwsbrief november 2014

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Met beide benen op de grond... of hieronder de tekstversie:

"Met beide benen op de grond...", Verlichting is het thema van het nieuwste Onkruid Magazine. Maar wat is verlichting? Lees de persoonlijke en bijzondere verhalen van gewone mensen zoals jij en ik of die van bekende auteurs. Ook is er aandacht voor magische planten of leef je uit in de keuken met de aparte recepten. Onkruid Magazine is autonoom, spiritueel & groen en daarom zijn we trots dat wij er ook in staan :-) in ons blog kun je er meer over lezen.

De afgelopen week was het Fair Trade week en werd de aandacht gevestigd op de vele mooie en verantwoorde producten die verkrijgbaar zijn. Bij ons vind je altijd Fair Trade producten en anders zijn ze goed voor mens en milieu. De feestdagen zijn in aantocht en we hebben weer ons best gedaan om de winkel te voorzien van allerlei leuke kadootjes. Alles wordt door ons verpakt in cadeaupapier en we kunnen het ook voor je op een ander adres laten bezorgen, ook in het buitenland. Of zoek je iets speciaals en je kunt het niet vinden? Laat het mij weten, wellicht weten wij waar het verkrijgbaar is.

Hartelijke groet,
Miranda

Actie november 2014:
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand november krijg je een groeipapier kerstkaart gratis bij je bestelling (actie geldig t/m 30 november 2014). 

Biologische zeep
Nieuw is de handgemaakte zeep Wild fig & grape van LindeTree. Deze zeep is 98% biologisch en is vrij van sulfaten en parabenen. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en zijn verpakt in een doosje van gerecycled karton. LindeTree biedt met haar producten permanent werk aan blinden en gehandicapten, wat dit product nog meer bijzonder maakt. Deze zeep is ook verkrijgbaar in de geuren Meditation & Relaxing.

RagBag Tea Garden
Leuk als cadeau! Deze ragbag bevat biologische zaden voor lavendel, welke je het hele jaar door binnenshuis kunt planten. De gerecycelde kweekzakken komen uit India, waar ze Fair Trade, met de hand worden gemaakt van gebruikte theezakken. Het leuke is dat alle kweekzakjes uniek zijn. De bedrukking is telkens weer anders, met andere teksten en in andere kleurenbedrukking. De ragbags zijn ook verkrijgbaar in de smaken citroenmelisse, munt, tijm en kamille.

Youthful Me
English Tea Shop biologische thee: Youthful Me, een fruitige caffeïnevrije kruidenthee. De thee van de Loving Care Wellness serie bevat geen toevoegingen of aroma's en bestaat uit Egyptische en westerse kruiden. De recepten van deze thee zijn gebaseerd op ingrediënten en mengsels van ver voor onze jaartelling. Ook nieuw zijn de chakra thee en vijf-elementen thee van Shotimaa; Ayurvedische thee van dezelfde maker als Hari Tea.

- Onder de aanmeldingen voor onze nieuwsbrief in de maand oktober verloten we het kookboek "Om eindelijk af te rekenen met de recepten van oma". De winnaar van het boek is Hendrika W. Onder bestaande nieuwsbrieflezers verloten we er ook één en deze is gewonnen door Erik N. Gefeliciteerd, we sturen jullie het boek toe!
- Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand november krijg je een groeipapier kerstkaart gratis bij je bestelling (actie geldig t/m 30 november 2014).

Evenementen waar je ons kunt vinden

17 & 18 januari 2015: Biobeurs Go Green in Houten (Utrecht)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar onze adoptiekameel Bilhèn.             

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.