Help je ook mee?

Help je ook mee?

Nieuwsbrief oktober 2015

Help je ook mee?... We hebben in onze vorige nieuwsbrief aangekondigd dat we gingen opruimen en hier zijn we in ons magazijn nog even mee doorgegaan. Veel artikelen hebben we uit onze collectie gehaald en hebben deze gedoneerd aan Terre des Hommes Nederland. Deze organisatie maakt zich sterk om kinderen uit uitbuitingssituaties te halen en ervoor te zorgen dat zij zich in een veilige omgeving kunnen kunnen ontwikkelen. Alleen in 2014 waren dit ruim 450.000 kinderen in 65 landen (zuster organisaties meegerekend).

Als je ook wilt meehelpen? Terre des Hommes heeft 42 winkels in Nederland waar je goede 2e hands artikelen kunt brengen. Ze zijn zeer blij met kleding, sieraden, aardewerk, glaswerk, boeken en speelgoed (geen meubels want daar zijn de winkels te klein voor). Je kunt daar natuurlijk ook aankopen doen :-)
Namens Terre des Hommes Nederland alvast hartelijk dank voor je bijdrage.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald

Je kunt hier de laatste nieuwsbrief met foto's in het archief teruglezen: Help je ook mee? of hieronder de tekstversie:

Actie oktober 2015
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand oktober krijg je een knuffelige sleutelhanger gratis bij je bestelling. (actie geldig t/m 31 oktober 2015).

ZintenZ magneten
De mooie duurzame postkaarten van ZintenZ zijn al enige tijd onderdeel van onze collectie. Nieuw zijn de schattige magneetjes van de meest populaire kaarten. Er zijn 20 verschillende versies verkrijgbaar. Leuk om als klein kadootje weg te geven als steuntje in de rug of gewoon zomaar.

TiMeBoo horloges
Nieuw! Supermooie horloges van het merk TiMeBoo! De horloges hebben een kastje van bamboo en het bandje is gemaakt van kurk of van plantaardig gelooid leer. Een mooie combinatie van milieu- en diervriendelijke materialen met een stoere en natuurlijke uitstraling. Je hebt dan met recht een "Feel good" horloge :-)

L&G meditatiekussen mantra
Nieuw! Rond meditatiekussen van stevig ongebleekte EKO-canvas (100% katoen), gevuld met biologische boekweitdoppen van het merk Love Generation. Op het kussen is in antraciet grijs de symbolen van de mantra "Om mani padme hum" geborduurd.

Evenementen waar je ons kunt vinden:
13 maart 2016: Lotusbeurs in Expo Houten (Utrecht)

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar onze adoptiekameel Bilhèn.               

Wij versturen onze maandelijkse nieuwsbrief met MailChimp. Op deze manier kunnen we eenvoudig de lijst up-to-date houden. Ook verloten we elke maand een cadeautje onder de nieuwe inschrijvers, maar ook één onder de bestaande leden van de nieuwsbrief. Ben je nog geen lid? Schrijf je hier in: TTMYFG nieuwsbrief.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw emailadres wordt hierbij niet gepubliceerd.